Revista PLUS

 

LA MULTI ANI << PLUS>>!

PLUS, o revista de cultura, cuget și simțire!
Joi 23.03.2017
revistaÎn anul 2001 a fost tiparită, pentru prima data, revista PLUS! 
A fost o inițiativa a profesorilor Kovacs Anuța Ina și Kovacs Ștefan Radu, susținută, necondiționat, de domnul prof. Buia Ștefan, directorul școlii la acea dată.
,,Drumul" revistei a fost unul rectiliniu, astfel că, de la lansare, s-a inscris printre cele mai citite reviste la nivel județean, fiind răsplatită cu numeroase premii. În anul școlar 2004-2005, a câștigat locul I pe țară. 
Tot în 2005, redactorul șef al revistei - elevul Piloiu Laurean și prof. Kovacs Ștefan Radu (unul dintr coordonatori) au fost invitați la Bucurețti la Președinție. 
A fost o mare onoare, deoarece au fost invitați doar 9 cadre didactice și 21 de elevi, care au reprezentat 9 publicații din toată țara. Redacția revistei a fost invitată într-o tabară la Sângeorz Bai (de 10 zile) și într-o tabară de creație ziaristică în Moldova, de 6 zile. 
Revista, încă de la începuturi, și-a câștigat ți un ISSN-1843-4347, pentru a deveni o revista ,,oficială". 
Din 2001 până astăzi, revista a fost condusă de către elevi cu talent și imaginație. 
Îi amintesc, în ordine aleatorie: Bența Ionela, Piloiu Laurean, Iacob Naomi, Iacob Floricuța, Bidică Iulia, Solovastru Vasilica, Vencsel Victor. 
În fiecare an primim sprijinul total al conducerii școlii.Toți directorii au răspuns pozitiv și s-au implicat concret.
Îi amintesc aici, tot în ordine aleatorie, și le mulțumim din inimă pentru tot:  Buia Ștefan, Spiridonică Bogdan, Negrea Maria, Sas Monica, Roman Cerasela, Secheli Mărioara, Costea Victoria, Bidică Emilia, Kovacs Ștefan.
Anul acesta am hotărât să expunem revista pe internet în format electronic (pdf), este o încercare - dacă merge - vom continua! Precizăm că publicăm o formă foarte scurtă a revistei!

În mod special, dorim să mulțumim conducerii școlii din acest an care ne-a sprijinit și, de multe ori, încurajat.

 

 

Accesări: 259